| Autor |
Czego brakuje... |
davidsoon
Użytkownik
Data rejestracji: 25.02.07 |
| Dodane dnia 22.10.2007 20:27:30 |
|
|
|
Przedewszystkim trochę aktywnych użytkowników! Bez tego forum nie ruszy z miejsca. Nie wiem czy skupiasz na tym jakąś większą uwagę, ale jeśli tak to trzeba coś z tym zrobić. |
|
| Autor |
RE: Czego brakuje... |
Administrator
Super Administrator

Miejscowość: WAWA
Data rejestracji: 30.04.06 |
| Dodane dnia 28.10.2007 15:26:37 |
|
|
Tak, coś trzeba z tym zrobić... Ale co?
Mam zamiar niedługo zrobić takie konkursiki małe, tzn. za coś będzie można zdobyć kod do doładowania za 5 PLN do Heyah, Plusa i Orange.
Czyli po jednym na użytkownika.
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na temat konkursów - piszcie!
PS.: Nowa muzyka będzie w piątek, 2 listopada. Między innymi Energy2000, płyta Feel'a i Łukasza Zagrobelnego, Nowe nuty w Special MP3 i pozostałych działach.
|
|
| Autor |
davidsoon
Użytkownik
Data rejestracji: 25.02.07 |
| Dodane dnia 31.10.2007 22:42:36 |
|
|
Można zrobić konkurs np. na ułożenie jakichś dobrych tekstów, konkurs wiedzy o jakimś artyście, największą ilośc postów w ciągu jakiegoś czasu itd.
Jak będę miał jeszcze pomysły to podopisuje. |
|
| Autor |
daro72
Użytkownik
Miejscowość: olsztyn
Data rejestracji: 02.01.07 |
| Dodane dnia 06.11.2007 17:29:40 |
|
|
Można by też minikonkurs dla użytkowników którzy jak najwięcej zwerbują nowych internautów a w rejestracji dopisać skąd poznali stronkę stąd też by było wiadomo kto poleca najwięcej 
daro72 |
|
| Autor |
Administrator
Super Administrator

| Dodane dnia 07.11.2007 20:29:08 |
|
|
|
daro72 napisał/a:
Można by też minikonkurs dla użytkowników którzy jak najwięcej zwerbują nowych internautów a w rejestracji dopisać skąd poznali stronkę stąd też by było wiadomo kto poleca najwięcej B)
Wystarczyło by, aby 1/10 z użytkowników zaczęła z nami się odzywać, i było by już dobrze.
Jak masz jakieś pomysły na nowe działy na forum, lub ktoś czytający ten temat ma, to podzielcie się swoimi pomysłami. Trzeba zrobić trochę miejsca dla piszących :)
Mam zamiar zacząć pierwszy konkurs od piątku. I będzie to chyba to pisanie postów na forum, oczywiście postów z sensem. Pierwszą nagrodą będzie doładowanie za 10 PLN do Era Tak Tak, Orange, Heyah, Plus, Sami Swoi lub mBank mobile.
News na stronie głównej o konkursie będzie w piątek wieczorem, i wtedy też konkurs wystartuje. Będzie trwał do soboty, tj. 17.11.2007r.
|
|
| Autor |
daro72
Użytkownik
Miejscowość: olsztyn
Data rejestracji: 02.01.07 |
| Dodane dnia 08.11.2007 20:53:19 |
|
|
można by otworzyć dział np. z teledyskami lub śmiesznymi filmikami własnych produkcji tzn mini klipów z filmów bądz gier na bajerze i oczywiście mini konkursik na naj można głosować to i udział na force wzrośnie chyba
daro72 |
|
| Autor |
Dorcia
Użytkownik
Miejscowość: Gda?sk
Data rejestracji: 30.09.06 |
| Dodane dnia 28.11.2007 21:40:42 |
|
|
Witam;]
Mi coś się ostatnio spieprzyło ze stronką i brakuje mi czasu;P
No, ale trzeba się tu rozkręcić
Na mnie możecie liczyć;D
Dorotka |
|
| Autor |
Administrator
Super Administrator

| Dodane dnia 28.11.2007 22:25:32 |
|
|
Dorcia napisał/a:
No, ale trzeba się tu rozkręcić 
Na mnie możecie liczyć;D
Cieszymy się niezmiernie i witamy w naszych skromnych progach
A co do strony to jakie konkretnie problemy były?
|
|
| Autor |
domi620
Użytkownik

Data rejestracji: 29.11.07 |
| Dodane dnia 29.11.2007 21:16:07 |
|
|
stronka jest bardzo fajna gratuluje ale niestety muszę was poinformować , że większość userów rejestruje się tylko po to żeby zasysac muze a można by też zrobić tak żeby download był dostępny np od 15postów (ja tak mam na swojej stronie z modami do gry) a na stronke trafiłem przypadkowo  |
|
|
| Autor |
lubus
Użytkownik
Data rejestracji: 28.06.08 |
| Dodane dnia 28.06.2008 12:42:53 |
|
|
stronke poznalem przypadkowo polecam znajomym (w szczwgolnosci dzial special mp3) tyle tylko ze juz od dluzszego czasu stoi w miejscu |
|
|