W jakich sieciach macie swoje telefony? Jakie modele? Co polecacie?
Piszcie coś... Ja osobiście jestem w Erze ale wkrótce planuje przejście do Play. Ma dosyć niskie ceny za połączenia i posiada zasięg w całej Polsce gdyż korzysta nietylko ze swoich stacji ale i z Plusa. Do każdego telefonu otrzymuje się w zestawie kartę 1GB lub 512MB. Co ciekawe, za każde 2min. odebranej rozmowy otrzymujemy 1min. gratis do dowolnej sieci Planuje zakup Samsunga-SGH- 760...
Dodane dnia 15.11.2007 20:42:48
Generalnie ci odradzam. Co z tego że fajne telefony ale to przekrętasy.Kupa znajomych przeszło i żałują.Osobiście też mam ERAod7 lat i jestem zadowolony.
Ja jestem w Erze od 2lat, ale narzekam na zły zasięg w mojej okolicy, a poza tym podnoszą teraz ceny i chcieli mi zwiększyć abonament. Nie wystawili mi żadnej korzystnej oferty, która zachęcałaby do pozostania, więc postanowiłem zrezygnować. Co do Play dziękuję za radę i postaram się dowiedzieć nieco więcej o niej i innych sieciach ale w Erze nie zostane.
Dodane dnia 16.11.2007 22:14:07
Zasięg ma dużo do oferty to prawda ale po co ci coś na co ty jesteś bolkiem. A tak pozatym to sprawdz zasięg operatorów na swoim terenieps. wszystkich dostępnych na naszym rynku.
daro72
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.